Companii

Proprietarii reţelei de zece magazine Zanfir: Deschidem primul nostru hipermarket în Vrancea

Proprietarii reţelei de zece magazine Zanfir: Deschidem...

Autor: Cristina Roşca

11.10.2016, 00:07 8612

Grupul Zanfir, controlat de Lilieana Zanfir şi soţul său, care deţine o reţea de zece magazine în sud-estul ţării, a terminat anul trecut cu afaceri de peste 135 mil. lei, iar pentru 2017 intenţionează să deschidă primul hipermarket naţional în judeţul Vrancea.

„Să vedem ce se va întâmpla cu piaţa. Nu ştim câte magazine vom deschide în următorii  ani, dar ştim că anul viitor avem în plan primul hipermarket naţional în Vrancea, adică intenţionăm să construim o suprafaţă comercială în jur de 4.000 de metri pătraţi“, a spus Lilieana Zanfir.

Magazinul de tip cash & carry va fi doar pentru societăţi şi totodată va fi transformat în centru logistic pentru magazinele reţelei Zanfir.

Businessul din comerţ generează 85% din cifra de afaceri a grupului, pentru restul fiind reponsabilă producţia, respectiv un centru gastronomic de producţie de ready-meals şi o fabrică de preparate din carne.

„După primele şase luni din acest an am obţinut afaceri de 63,6 milioane de lei, cu creşteri atât comparabile (like for like, n.red.), cât cu expansiunea“.

Supermarketurile companiei Zanfir sunt situate în Focşani şi împrejurimi, respectiv Adjud, Panciu, Dărmăneşti şi Târgu Ocna.

„Am fost curtaţi şi noi de reţelele străine. Ni s-au propus şi sume, însă am decis să rămânem în bussines deoarece avem o afacere sănătoasă, în creştere încă, cu potenţial de dezvoltare şi oameni valoroşi“. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO