Companii

Restaurantele extind ofertele de criza - pranz la 10 lei sau "Cat incape" pentru 20 de lei

Restaurantele extind ofertele de criza - pranz la 10 lei sau "Cat incape" pentru 20 de lei
26.04.2010, 12:07 104

In ultimul an, clientii au comandat mai putina mancare larestaurant si au ales din meniu produse cat mai ieftine. Scadereaveniturilor a determinat operatori sa lanseze promotii care ofereaucelor de la mese meniuri de criza cu 9,9 lei, doua feluri demancare si desert cu 19,9 lei sau chiar "All You Can Eat" cu 19,9lei intre orele 18 si 21.

Tendinta de a lua masa in oras in timpul pranzului, mai ales incazul angajatilor de companii, i-a facut pe proprietarii derestaurante sa atace si acest segment, obicei des intalnit in altetari. Lantul de restaurante Pizza Hut operat de compania AmericanRestaurant System, care detine franciza pe Romania de 15 ani, aadaugat o noua oferta- de luni pana vineri, intre orele 11 si 14,meniul compus din antreu, o pizza si o bautura costa 10 lei. Ofertaeste insa valabila doar in cateva orase din tara, printre careConstanta, Iasi si Timisoara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO