Retail&Agrobusiness

Afacerile Cramele Recaş au crescut cu 12%, la 27 de milioane de euro

Afacerile Cramele Recaş au crescut cu 12%, la 27 de...

Autor: Laurentiu Cotu

05.01.2016, 00:06 640
Producătorul de vin Cra­mele Recaş, afacere deţinută de familile Cox, Gheorghe Iova şi Ioan Georgiu, a finalizat anul 2015 cu o creştere de 12% a afacerilor faţă de anul precedent, până la aproape 27 de milioane de euro, conform calculelor ZF pe baza datelor furnizate de com­panie.
 
În 2014, grupul Cramele Recaş a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de peste 24 de milioane de euro şi un profit de aproximativ 4,8 milioane de euro.
 
Din grupul Recaş fac parte companiile Cramele Recaş (care deţine crama), Cramele Recaş Prod (care deţine via) şi Cramele Recaş Group (care se ocupă de comerţ şi distribuţie).
 
„De şase ani avem o linie constantă de creştere a cifrei de afaceri, care se datorează randamentului investiţiilor făcute în procesul de modernizare şi tehnologizare a plantaţiilor, vinificaţiei şi îmbutelierii, precum şi creşterii naturale a suprafeţelor cultivate“, a declarat pentru ZF Transilvania Ciprian Roşca, directorul comercial al Cramelor Recaş, unul dintre cei mai mari producători de vinuri de pe plan local.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO