Retail&Agrobusiness

Andrei Ursulescu, Scandia Sibiu: Importăm materia primă pentru că nu găsim producători locali

Andrei Ursulescu, directorul general al Scandia Food din Sibiu: În lupta cu multinaţionalele care dispun de resurse, de know-how, nu ai cum să reuşeşti.

Andrei Ursulescu, directorul general al Scandia Food din Sibiu: În lupta cu multinaţionalele care dispun de resurse, de know-how, nu ai cum să reuşeşti.

Autor: Mădălina Panaete

06.05.2016, 00:05 2013
Andrei Ursulescu, directorul general al Scandia Food din Sibiu, unul dintre cei mai mari producători de conserve din carne şi legume, spune că societatea pe care o conduce este nevoită să importe materia primă pentru că pe plan local nu există producători care să asigure o calitate constantă a produselor.
 
„Noi venim dintr-un sector care este în continuare dominat de capitalul românesc. Noi vrem să fim competitivi atât pe piaţa internă, cât şi externă. Standardele de calitatea cerută pe piaţa locală cresc, iar ca să susţinem calitatea trebuie să importăm materia primă din Germania. Noi o aducem aici, o prelucrăm şi o vindem“, a declarat managerul în cadrul con­ferinţei „Capitalul privat ro­mânesc - o şansă pentru dezvoltarea economică a României“, organizată de ZF împreună cu Banca Transilvania la Sibiu. Andrei Ur­sulescu, aflat la cârma Scandia din anul 2012, conduce unul dintre cei mai mari producători de conserve de pe plan local, care are în por­tofoliu branduri precum Bucegi, Sadu sau Scandia Sibiu. Andrei Ursulescu nu este singurul executiv care spune că nu găseşte materie primă pentru a realiza produsele. Şi Khaled El Solh, CEO al producătorului de mezeluri Caroli, spunea că se confruntă cu o problemă în găsirea de materie primă pentru producţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO