Antreprenorul Cătălin Naftan a investit 100.000 de euro în deschiderea pizzeriei Naneti, care după primele luni de activitate înregistrează vânzări zilnice între 500 şi 700 de euro. Obiectivul reprezentanţilor este să ajungă la vânzări zilnice de minim 1.000 de euro, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Cătălin Naftan, proprietar al pizzeriei Naneti.
„Investiţia a fost în jur de 100.000 de euro, din care am cheltuit, într-o proporţie covârşitoare, pe echipamente - cuptor, malaxor, mese de pizza, frigidere şi congelatoare, vitrine de expunere, espresso şi râjniţă, branding, arhitectură. Am scos deja banii investiţi şi ne-am propus să vindem în jur de 1.000 de euro pe zi“, a spus Cătălin Naftan. El a adăugat că investiţia a fost făcută cu fonduri proprii, apoi jumătate din sumă a fost recuperată prin programul Start-up Nation.