Retail&Agrobusiness

Europarlamentarul Mihai Ţurcanu:„Din cauza supraproducţiei de lapte de la nivel european, decât să neutralizeze laptele, fermierii preferă să-l dea în România şi la un preţ aproape de zero”

Europarlamentarul Mihai Ţurcanu:„Din cauza...

Autor: Roana Rotaru

28.02.2017, 14:47 603

Europarlamentarul Mihai Ţurcanu pune importurile masive de lapte, care ajung la un preţ mic în România, pe seama supraproducţiei de lapte de la nivel european, explicând că pentru fermierul european este mai ieftin să vândă laptele pe care îl are în plus în România, la un preţ mic, decât să-l neutralizeze.

„Dacă scade preţul laptelui, e din cauza supraproducţiei de la nivel european. Fermierii europeni, neavând ce face cu laptele trebuie să-l neutralizeze, ceea ce costă foarte mult, de aceea preferă să-l dea în România şi la un preţ aproape de zero”, a spus europarlamentarul  Mihai Ţurcanu, prezent la conferinţa „Fermierii României”, un eveniment organizat de Mediafax şi revista Agrointeligenţa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO