Retail&Agrobusiness

Executivul care a dus afacerea CHEP de la zero la 19 mil. lei în trei ani şi are ţintă de dublare până în 2019

Gabriel Andronescu, country manager al CHEP România

Gabriel Andronescu, country manager al CHEP România

Autor: Mădălina Panaete

01.12.2015, 15:27 705
Gabriel Andronescu, 41 de ani, este managerul care şi-a asumat ro­lul de a-i convinge pe  retaileri şi pe pro­du­cători să externalizeze toate acti­vi­tăţile legate de paleţi, de la depozitare şi până la refacerea lor şi care a reuşit să du­că afacerea CHEP la 19 milioane de lei pe piaţa locală.
 
Practic, un producător nu mai tre­buie să cumpere pa­leţi, aceştia fiindu-i fur­nizaţi de către CHEP, care are grijă ca după ce marfa ajun­ge în magazine pa­leţii să se întoarcă în depozit.
 
„În momentul în care s-a decis intra­rea în România, am pre­luat funcţia de di­rec­tor general, am cre­at organizaţia de la zero, infrastruc­tura, tot ce a în­sem­nat in­for­marea actorilor principali de pe piaţă, şi în primul rând retailerii, de efi­cien­ţa şi de avantajele pe care le au da­că au sistemul CHEP“, a spus Gabriel Andro­nescu într-un interviu acordat revistei Business Magazin (www.bmag.ro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO