Retail&Agrobusiness

Familia Şeitan a închis magazinul Moschino din Dorobanţi din Bucureşti şi a transformat spaţiul în multibrand

Familia Şeitan a închis magazinul Moschino din...

Autor: Cristina Roşca

23.10.2017, 00:06 1100
Familia Şeitan, care deţine în România mai multe afaceri în do­me­niul modei de lux, a închis magazinul monobrand Moschino situat pe Calea Dorobanţilor din Capitală. Spaţiul amplasat într-o vilă istorică, a fost remodelat şi transformat în magazin multibrand. Până la închiderea ediţiei antreprenorii nu au răspuns solicitării ZF pentru a explica de ce au luat această decizie.
 
Familia Şeitan este im­pli­cată de cir­ca 20 ani în modă şi deţine pe pia­ţa din România mai multe ma­ga­zine de modă, printre care do­uă mo­no­brand - Bru­nel­lo Cuci­nelli şi Canali - şi un multi­brand - Distinto.
 
Cei doi an­tre­prenori locali - Sorin şi Car­men Şeitan - au deschis magazinul Moschino acum circa şapte ani după o investiţie de circa 600.000 de euro, potrivit datelor de la acea vreme. Cei doi antreprenori se ocupau deja de distribuţia brandului prin intermediul magazinului multibrand Distinto.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO