Retail&Agrobusiness

Ferma de vaci Agroindustriala Pantelimon a trecut de afaceri de un milion de euro

Ferma de vaci Agroindustriala Pantelimon a trecut de...

Autor: Roana Rotaru

22.06.2016, 00:05 826
Ferma de vaci de lapte Agroindustriala Pantelimon, al cărei acţionar majoritar este Mihai Petcu, a înregistrat  în anul 2015 o cifră de afaceri de peste un milion de euro, în creştere cu 8% faţă de anul precedent, anul trecut fiind cel mai bun an al com­pa­niei în ceea ce priveşte vânzările. Compania deţine 600 de animale, o fabrică de procesare a lap­te­lui şi o fermă de animale care funcţio­nează după modelul de afaceri al unei grădini zoo­logice.
 
„Productivitatea vacilor, numărul mare de junci pe care le-am vândut şi apariţia « Fermei ani­malelor», care aduce bani în plus societăţii şi care are deja patru ani, sunt câţiva dintre fac­to­rii care au dus la creşterea vânzărilor în anul pre­­­­cedent. În fiecare weekend avem două-trei mii de vizitatori, iar în cursul săptămânii «Şcoala altfel» avem grădiniţe şi şcoli care vin din toată ţara“, a declarat pentru ZF Mihai Petcu, pro­prietarul fermei de creştere a bovi­ne­lor pentru lapte Agroindustriala Pantelimon.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO