Retail&Agrobusiness

Furnizorul de soluţii de paletizare CSI caută 50 de oameni pentru fabrica din Cluj-Napoca

Furnizorul de soluţii de paletizare CSI caută 50 de...

Autor: Laurentiu Cotu

08.10.2015, 00:06 408
Furnizorul de soluţii de pale­tizare şi manipulare pentru industria bunurilor de larg consum CSI România, subsidiara grupul olandez CSI, va recruta anul viitor apro­ximativ 50 de oameni pentru fabrica din Cluj-Napoca, unde în prezent lucrează peste 270 de angajaţi.
 
Olandezii au inaugurat la Cluj-Napoca un nou centru de pro­ducţie pentru sistemele de paletizare, pe o suprafaţă de 1.600 mp, situat în vecinătate fabricii existente.
 
În noul centru de producţie de la Cluj vor fi dez­voltate, testate şi puse în aplicare toate con­ceptele de stan­dar­dizare şi modularizare a pro­ducţiei, concepte ce vor fi ulterior im­ple­mentate la nivel mon­dial.
 
„Majoritatea activi­tăţii de cercetare a CSI Group se desfăşoară în prezent la centrul de la Cluj-Napoca. Avem o colaborare foarte bună şi cu Univer­sitatea Tehnică din Cluj-Napoca, am implicat echipe de profesori şi studenţi de aici în cercetarea şi dez­vol­tarea de noi produse şi vă pot spune că am fost impresionaţi de ni­velul de pregătire al ti­nerilor ro­mâni”, a spus Kees Oos­ting, director de operaţiuni (COO) al CSi Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO