Compania Carl Reh Winery, care deţine brandul Crama Oprişor, a avut în 2017 afaceri de 19,3 milioane de lei, businessul fiind în stagnare în ultimii trei ani.
„Ferma de struguri a Cramei Oprişor a produs 1.700 de tone de struguri în sezonul 2017, cu 15% mai mult decât în 2016 din punct de vedere cantitativ. În analiza comparativă trebuie ţinut cont de faptul că în aprilie 2016 am fost afectaţi de o brumă rece de iarnă târzie şi astfel pe aproximativ 20% din suprafaţă au fost compromişi lăstarii tineri atât la frunze, cât şi la mugurii de fruct“, spune Gabriel Roceanu, directorul general al Carl Reh Winery. El explică astfel că din punct de vedere calitativ sezonul 2017 a fost mai generos cu temperaturile din august şi septembrie, fiind mult mai favorabil echilibrul dintre noapte şi zi. Astfel coacerea strugurilor s-a desfăşurat lent, având la momentul recoltării o calitate mai bună a mustului decât în 2016, pe anumite soiuri şi parcele.