Retail&Agrobusiness

Imprimarea de tricouri, o afacere profitabilă. "La un tricou imprimat se poate obţine un profit de 6-7 euro", Cornel Pauna, managing partner Dacora Print

Imprimarea de tricouri, o afacere profitabilă. "La un...

Autor: Business Magazin

27.05.2018, 11:49 2164

Tricourile personalizate sunt o modalitate de exprimare a individualităţii unei persoane, dar şi o metodă prin care cei pasionaţi de design pot începe o afacere. Imprimarea şi vinderea tricourilor este o afacere bănoasă potrivit lui Cornel Pauna, managing partner Dacora Print, care susţine că un antreprenor care se ocupă cu asta poate avea un profit de 6-7 euro per tricou imprimat.

"Din ce în ce mai mulţi tineri care încep acest business. Există companii de personalizare tricouri, designeri, cafenele care fac asta. Piaţa este într-o creştere mare şi datorită acestor tipuri de imprinate deoarece sunt facil de utilizat şi de achiziţionat", spune Pauna, în cadrul evenimentului de lansare a imprimante Epson SureColor SC-F2100, la evenimentul Romanian Design Week.

„Am preţuit întotdeauna industriile creative şi una dintre pasiunile noastre este să putem da viaţă ideilor originale cu ajutorul tehnologiei. Tocmai de aceea, ne bucurăm să le putem oferi designerilor din România noul model de imprimantă pentru tricouri, care este 100% optimizat, oferind o imprimare de o calitate superioară, timp redus de realizare, totul la costuri de exploatare reduse. Această soluţie completă este alegerea ideală atât pentru businessurile mici şi medii ce oferă servicii de printare pe textile, cât şi pentru designerii de modă deja consacraţi sau la început de drum”, a declarat Simona Decuseară, Sales & Marketing Manager Epson România şi Bulgaria.

Cornel Pauna exemplifică faptul că până nu demult se realizau imprimeu cu ajutorul unor folii de transfer care "acea folie este plasticoasă şi transpiri, nu este foarte ecologică, se duce destul de uşor la spălat".

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO