Retail&Agrobusiness

Ioan Voican, şeful Apulum: Exportăm 92% din producţia fabricii de porţelan de la Alba

Ioan Voican, şeful Apulum: Exportăm 92% din producţia...

Autor: Laurentiu Cotu

04.04.2017, 00:05 485
Producătorul de articole din porţelan Apulum din Alba Iulia, despre care reprezentanţii IKEA au spus că a fabricat „cel mai de succes produs“ realizat pentru ei în România, a ajuns în prezent să exporte peste 90% din producţie în toată Europa şi în Mexic, iar prin intermediul companiei IKEA articolele fabricate la Alba ajung şi în America de Nord, Hong Kong, Japonia şi Coreea de Sud.
 
„Afacerile companiei noastre au crescut datorită cererii tot mai mari de pe piaţa externă. În prezent exportăm peste 92% din producţia fabricii de la Aba Iulia“, a declarat pentru ZF Transilvania Ioan Voican, directorul executiv al companiei Apulum.
 
Principalul client al fabricii de porţelan din Alba Iulia este gigantul suedez IKEA, însă Apulum mai colaborează şi cu alţi jucători internaţionali. Produsele fabricate la Alba sunt comercializate şi în reţelele de magazine Metro, Cora, Carrefour şi Tesco.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO