Retail&Agrobusiness

Italienii de la Maschio-Gaspardo investesc 2,5 mil. euro în extinderea producţiei

Italienii de la Maschio-Gaspardo investesc 2,5 mil. euro...

Autor: Laurentiu Cotu

06.02.2015, 00:05 650
Producătorul italian de utilaje agricole Maschio-Gaspardo România, care deţine o fabrică în localitatea ară­deană Chişineu-Criş, şi-a bugetat pentru acest an investiţii de 2,5 mil. euro pentru lucrări de extindere a uni­tă­ţii de producţie şi instalarea unor noi echipamente tehnologice.
 
Proiectul face parte dintr-un program mai amplu de investiţii, de 10 mil. euro, pentru extinderea fabricii de utilaje agricole din Chişineu-Criş, cu o nouă unitate de producţie de peste 8.600 de metri pătraţi, care se va finaliza în 2016.
 
„În acest an sunt prevăzute investiţii de 2,5 milioane de euro pentru lucrări de extindere a unităţii de producţie şi instalarea de echipamente tehnologice. În total, vor fi investiţi aproximativ 10 milioane de euro în extinderea fabricii de la Chişineu-Criş, proiect care se va finaliza în 2016“, a declarat pentru ZF Transilvania Mirco Maschio, administratorul companiei Maschio-Gaspardo România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO