Retail&Agrobusiness

Leroy Merlin a cumpărat spaţiul în care operează cel mai mare magazin al reţelei

Leroy Merlin a cumpărat spaţiul în care operează cel...

Autor: Cristina Bellu

30.09.2016, 11:11 684
Leroy Merlin, unul dintre cei mai mari retaileri de bricolaj de pe piaţa locală, a achiziţionat spaţiul din Chitila, din Colosseum Retail Park, în care operează cel mai mare magazin al reţelei.
 
”Leroy Merlin a cumpărat săptămâna aceasta spaţiul pe care îl operează în cadrul parcului comercial Colosseum. Vânzarea ne permite să ducem la bun sfârşit intenţia de a dezvolta în continuare proiectul Colosseum cu scopul de a-l transforma în principala destinaţie de cumpărături din Nord-Vestul Bucureştiului”, au declarat reprezentanţii Colosseum.
 
Potrivit lui Mihai Dinu,  property manager JLL şi  managerul centrului comercial, în momentul de faţă există discuţii avansate cu mai mulţi retaileri importanţi pentru închirierea de spaţii în cadrul parcului comercial din Chitila.
 
”Creşterea consumului s-a reflectat în vânzarile retailerilor care doresc să continue expansiunea, iar zona de Nord-Vest a Bucureştiului este una dintre ţintele acestora. În acest sens, planurile privind Colosseum vizează extinderea proiectului şi atragerea altor nume importante de chiriaşi în proiect. Această achiziţie este un indicator pozitiv pentru piaţa românească şi un puternic semnal că proiectul Colosseum este o destinaţie de cumpărături dominantă în zona de Nord-Vest a Bucureştiului”, a spus Mihai Dinu.
 
Leroy Merlin, unul dintre cei mai mari retaileri specializati în bricolaj din Europa, are o reţea de 15 magazine în România. Compania are 600 de furnizori pentru produsele pe care le comercializează local, 75% dintre aceştia sunt fie producători, fie distribuitori din ţară. Mărcile private reprezintă 15% dintre cele peste 30.000 de produse pe care Leroy Merlin le comercializează în România.
 
Retailerul face parte din grupul Adeo. Compania franceză Leroy Merlin are peste 370 de magazine în 12 ţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO