Antreprenori locali

Life Care, afacerea antreprenorului timişorean Cristian Oneţiu, a ajuns la 5,5 mil. euro şi iese la atac pe pieţele europene

14 iul 2016 Autor: Ioana Matei

Compania Life Care, o afacere pornită în urmă cu unsprezece ani de antreprenorul timişorean Cristian Oneţiu, a ajuns anul trecut la afaceri de 24,7 milioane de lei (5,5 milioane de euro) şi a înregistrat o creştere a vânzărilor cu 10% în perioada ianuarie-mai 2016, în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului precedent.
 
„În 2016 ne-am concentrat pe extinderea internaţională, prin deschiderea livrării directe către Europa şi prin consolidarea afacerilor în alte ţări europene decât România şi Ungaria“, spune Gabriel Dumitru, CEO al Life Care.
 
Compania este orientată pe vânzarea la nivel naţional şi internaţional de produse bio, naturale şi vegane (produse cosmetice terapeutice şi de înfrumuseţare, suplimente alimentare şi produse de curăţenie).
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.07.2016

 
Cuvinte cheie:
Life Care
, afaceri
, antreprenori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide