Retail&Agrobusiness

Producătorul de ciorapi Adesgo finalizează vânzarea businessului către grupul israelian Tefron. Compania a fost consiliată în tranzacţie de firma de avocatură Muşat & Asociaţii

Producătorul de ciorapi Adesgo finalizează vânzarea...

Autor: Cristina Bellu

03.08.2023, 11:33 736

Societatea de avocatură Muşat & Asociaţii a consiliat Adesgo, cel mai mare producător de ciorapi şi dresuri din România, cu o istorie de aproape 100 de ani pe piaţa locală,  în legătură cu vânzarea afacerii din domeniul fabricării şi comercializării de articole de lenjerie intimă fără cusături către Tefron Europe, subsidiară a grupului israelian Tefron, dezvoltator şi producător de articole vestimentare fără cusături.

Tranzacţia a fost semnată în luna martie şi finalizată la începutul acestei săptămâni, potrivit datelor transmise joi de firma de avocatură.

La mo­mentul tranzacţiei, compania Ades­go era contro­lată în propor­ţie de 99% de Loar BV, deţi­nută la rândul ei de compania is­raeliană Argaman Industries, astfel că tranzacţia are atât la vânzare, cât şi la cumpărare ac­ţio­nariat israelian.

„Urmează să vedem Adesgo, unul dintre brandurile cu tradiţie din România, în noua sa etapă de dezvoltare şi creştere. Suntem încrezători că, în urma acestei mutări strategice, compania Adesgo va continua să fie puternic activă pe piaţa românească cu brandul său Diamond, liderul pieţei de ciorapi şi dresuri”, spune Raanan Sobel, Administrator Unic al Adesgo. 

Echipa Muşat & Asociaţii a fost coordonată de Monia Dobrescu, Partener, şi de Mădălina Trifan, Managing Associate. Din echipa juridică au făcut parte avocaţi cu experienţă precum Alina Man, Managing Associate, Simona Anton, Managing Associate şi Cristian Cepeşi, Senior Associate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO