Retail&Agrobusiness

Timişorenii de la Rus Savitar finalizează anul cu o creştere de 20%

Timişorenii de la Rus Savitar finalizează anul cu o...

Autor: Laurentiu Cotu

22.12.2014, 00:05 213
Grupul Rus Savitar-Casa Rusu, care desfăşoară activităţi în in­dustria mobilei, controlat de familia Rusu din Timişoara, va încheia acest an cu o creştere de 20% a afacerilor şi cu un total de 28 de magazine (proprii şi francize).
 
Anul trecut, cifra de afaceri totală a grupului Rus Savitar-Casa Rusu (din care fac parte companiile Rus Savitar şi Casa Rusu, divizia de retail a producătorului de mobilă din Timi­şoa­ra) a fost de 28 mil. euro, iar în acest an afacerile timişorenilor se vor apropia de 34 mil. euro, conform cal­cu­lelor ZF pe baza esti­mărilor de creştere ale companiei.
 
Rus Savitar se nu­mă­ră printre marii pro­ducători de mobilă de pe piaţa locală.
 
„În primele trei trimestre am avut o creştere de 20% a afa­cerilor în comparaţie cu perioada similară a anu­­lui trecut, trend care se va păstra până la finalul lui 2014. În acest an am deschis uni­tăţi în Piteşti şi în Bucureşti, ajungând în prezent la o reţea de 28 de magazine“, a decla­rat pentru ZF Transil­vania Marius Raia, director general al Casa Rusu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO