Retail&Agrobusiness

Ţiriac Holdings: Piaţa s-a stabilizat, am profitat de o bună oportunitate de a ieşi din afacerea Metro Cash&Carry

Metro Cash&Carry România a fost detronat din poziţia de lider al comerţului local de Kaufland după re­zultatele din 2011.

Metro Cash&Carry România a fost detronat din poziţia de lider al comerţului local de Kaufland după re­zultatele din 2011.

Autor: Cristina Rosca

17.12.2015, 00:06 971
Antreprenorul Ion Ţiriac a vândut în luna noiembrie pachetul de 15% pe care îl deţinea în cadrul Metro Cash&Carry România, un business de 31 de magazine angro cu afaceri de peste 1 mld. euro anul trecut. Omul de afaceri a încasat, potrivit datelor ZF, 70-80 mil. euro în această tranzacţie.
 
Reprezentanţii Ţiriac Holdings, „imperiul“ creat de omul de afaceri român cu businessuri în mai multe domenii, spun că el a ales să iasă din acest business, profitând de o bună oportunitate din piaţă, când piaţa este stabilă după mai mulţi ani de scăderi. „Am vândut participaţia din cadrul Metro Cash&Carry pentru că am profitat de o bună oportunitate de a ieşi din această afacere. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO