Retail&Agrobusiness

Traseul multibrandului Victoria 46 prin Bucureşti: Calea Victoriei-Calea Dorobanţi-Mall Băneasa

Dorothy Constantin, 31 de ani, deţine împreună cu Andreea Altay magazinul Victoria 46

Dorothy Constantin, 31 de ani, deţine împreună cu Andreea Altay magazinul Victoria 46

Autor: Cristina Rosca

20.04.2015, 00:00 2468
Multibrandul Victoria 46, unul dintre reperele pieţei de lux din Ro­mâ­nia, se va muta în mallul Băneasa Shop­ping City din Capitală, controlat de omul de afaceri român Gabriel Popovi­ciu. Aceasta este cea de-a doua mutare pen­tru magazinul al cărui nume este dat de prima sa adresă, pe Calea Victoriei nu­mărul 46. Ulterior, în 2012, magazinul a fost mutat pe Calea Dorobanţi, iar anul acesta se va muta într-o nouă casă, în nordul Capitalei, într-o zonă unde lo­cu­iesc românii cu venituri peste medie.
 
Pe Calea Dorobanţi spaţiul de 900 mp unde e prezent magazinul este deţinut de proprietarii Centrofarm, potrivit ultimelor date ale ZF.
 
„Vom muta magazinul în Mall Bănea­sa începând cu luna august. Spa­ţiul în care activa galeria era mult prea mare şi nu era eficient din punct de ve­de­re al vânzărilor pe metru pătrat. Tra­ficul a scăzut în ultima perioadă, cred că este o situaţie generalizată pentru piaţa de retail din România“, spune Dorothy Constantin, care deţine împreună cu Andreea Altay magazinul Victoria 46.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO