Retail&Agrobusiness

VIDEO ZF Live. Constantin Şerban Cantacuzino: Hanul lui Manuc aduce venituri anuale din chirii de aproape 700.000 de euro. „Am avut o ofertă de cumpărare, dar nici n-am vrut să ştiu preţul, nu e de vânzare.“

Autor: Georgiana Mihalache

16.08.2016, 00:05 2106
Hanul lui Manuc, unul dintre cele mai renumite obiective ale secolului al XIX-lea din Capitală, cu o suprafaţă totală de 3.700 de metri pătraţi şi încasări de circa 57.000 de euro pe lună din chirii de la firme precum Starbucks, City Grill sau Plafar, nu este de vânzare, a spus la ZF Live Constantin Şerban Cantacuzino, proprietarul hanului.
 
„Am avut ofertă de cumpărare în 2005-2006. Când s-a deschis discuţia despre vânzare nici n-am vrut să ştiu pre­ţul, nu e de vânzare“, a spus Şerban Can­tacuzino, proprietarul Hanului lui Manuc.
 
Retrocedarea Hanului lui Manuc către Şerban Cantacuzino s-a încheiat în 2007, moment în care proprietarul clădirii a demarat un proiect de reno­vare pentru a recrea atmosfera ve­chiului imobil istoric.
 
„De atunci muncesc întruna să-l aduc la lumină pentru că în materie de insta­laţie era la pământ în totalitate. Statul l-a exploatat foarte bine, dar de întreţinut nu. Zece kilometri de ţeavă am înlocuit pentru că erau colmatate cu rugină, calcar“, a precizat Şerban Can­ta­cuzino.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO