Retail&Agrobusiness

Vrem să deschidem cofetării raw-vegane şi în afara Bucureştiului, în franciză

Autor: Roxana Rosu

11.05.2015, 00:05 419

 

 
 
Cofetăria raw-vegană Rawcoco vrea să ajungă în acest an la 30 de clienţi pe zi şi un bon mediu de 100 lei, următorul pas fiind extinderea şi în alte oraşe în regim de franciză, a spus proprietara unităţii, Anca Alungulesei, la ZF Live.
 
Cofetăria din zona Floreasca a fost deschisă în martie 2014, în urma unei investiţii de 50.000 de euro, sumă care a acoperit amenajarea spaţiului, bucătăria, autorizaţiile, branding, ambalajele. Lunar, proprietarii alocă circa 1.000 de euro pentru promovare.
 
„Avem în jur de 20 de clienţi pe zi, targetul este de 30, cu un bon mediu de 100 lei. Acum suntem pe aproape. Am crescut mult şi pe online, deşi nu ne aşteptam iniţial.“ Încasările lunare ale cofetăriei ajung la aproximativ 15.000 de euro din dulciuri, dar suma creşte în perioada sărbătorilor şi a zilelor de nume.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO