Retail&Agrobusiness

ZF Antreprenorii României. Un antreprenor din Gorj: Producţia ar trebui impozitată diferit faţă de servicii

Lelius Stănuşoiu, administrator al producătorului de articole din plastic Crilelmar

La Târgu-Jiu, unde am cumpărat fabrica de sticlă Star Glass şi unde vrem să începem un proiect de circa 3 mil. euro, vom lucra doar cu furnizori de bunuri şi servicii din Gorj.

Lelius Stănuşoiu, administrator al producătorului de articole din plastic Crilelmar La Târgu-Jiu, unde am cumpărat fabrica de sticlă Star Glass şi unde vrem să începem un proiect de circa 3 mil. euro, vom lucra doar cu furnizori de bunuri şi servicii din Gorj.

Autor: Mădălina Panaete

03.06.2016, 00:05 547
Lelius Stănuşoiu, administrator al producătorului de articole din plastic Crilelmar din Târgu-Jiu (jud. Gorj), consideră că pentru a impulsiona sectorul productiv, guvernul ar trebui să impoziteze diferit această activitate faţă de servicii pentru că aduce o valoare adăugată mai mare în economie.
 
„Este cazul să avem parte de proiecte mai flexibile pentru pro­ducători. Am prefera să avem şi noi protecţia statului, aşa cum este în Turcia. Să te duci să exporţi în Turcia este foarte greu. Dacă vrei să vinzi acolo, trebuie să te duci să produci acolo“, a declarat antreprenorul în cadrul conferinţei „Capitalul privat românesc - o şansă pentru dezvoltarea economică a României“, organizată de ZF împreună cu Banca Transilvania la Craiova. Aceasta este a şasea oprire a proiectului ZF Antreprenorii Ro­mâniei, după Timişoara, Sibiu, Piteşti, Braşov şi Iaşi, iar în perioada următoare iniţiativa ZF va continua în cele mai mari oraşe din ţară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO