Companii

Retailerul de îmbrăcăminte Modivo, parte a grupului polonez CCC, a deschis în Promenada Craiova cel de-al treilea magazin de pe piaţa locală

Retailerul de îmbrăcăminte Modivo, parte a grupului...

Autor: Laurentiu Cotu

18.10.2023, 09:30 117

Retailerul de îmbrăcăminte Modivo, parte a grupului polonez CCC, ce deţine brandul de încălţăminte cu acelaşi nume, magazinele epantofi şi HalfPrice, un retailer de modă cu preţuri mici, activ pe segmentul de outlet, a deschis cel de-al treilea magazin de pe piaţa locală, cu o suprafaţă de 400 mp, în Promenada Craiova. Este primul magazin din ţară situat în afara Bucureştiului după cele două unităţi deschise de Modivo în AFI Cotroceni şi Mega Mall.

„Magazinul din centrul comercial Promenada din Craiova este a treia deschidere epantofi.ro şi Modivo din România, după magazinele din mall-urile AFI Controceni şi Megamall din Bucureşti. Pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi sunt 38 de tablete care permit clienţilor să descopere oferta de multibrands. Peste 7.500 de produse sunt disponibile pe stoc pe site - pantofi, genţi şi accesorii“, au declarat reprezentanţii grupului Modivo într-un comunicat de presă.

Modivo oferă peste 900 de mărci, inclusiv colecţii printre care: Karl Lagerfeld , adidas, Boss, Furla, Guess, şi New Balance. Grupul polonez CCC a adus recent pe piaţa locală o nouă marcă, HalfPrice, un retailer de modă cu preţuri mici activ pe segmentul de outlet. Primul magazin a fost deja inaugurat la Turda, în parcul de retail Funshop Park. Mai mult, expansiunea HalfPrice continuă, pe listă aflându-se oraşele Sibiu şi Arad, conform anunţurilor publice de angajare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO