Companii

Revin croazierele. Casiana Basea, coproprietar Croziere.net: Primim zilnic circa 60 de solicitări, însă doar 15% se concretizează, oamenii vor să vadă ce se va întâmpla după acest val

Revin croazierele. Casiana Basea, coproprietar...

Autor: Miruna Diaconu

11.02.2022, 08:39 136

♦ Croaziere.net a fost fondată în urmă cu mai bine de 17 ani şi a ajuns să lucreze cu unele dintre cele mai mari linii de croazieră din lume, precum Carnival Corporation, Royal Caribbean şi Norwegian Cruise Line.

Casiana Basea, coproprietar al agenţiei de turism Croaziere.net, care lucra cu cele mai mari linii de crozieră din lume, spune că a crescut cererea pentru solicitările de vacanţe pe croaziere, însă puţine dintre acestea se şi concretizează în rezervări. Cele mai căutate croaziere sunt cele de pe Marea Mediterană, dar şi din Europa de Nord.

„Avem rezervări pentru anul acesta, 2022 a început aproape la fel ca în anii prepandemici, cu foarte multe solicitări, însă nu toate se concretizează. Oamenii stau în gardă ca să vadă ce se va întâmpla după acest val de îmbolnăviri. În fiecare zi, avem circa 50-60 de solicitări pentru croaziere din primăvară sau vară, dar doar 15% sunt şi rezervări“, spune Casiana Basea, copro­prietar al Croaziere.net.

Piaţa croazierelor a fost puternic impactată de criza COVID, iar multe dintre nave nu au putut fi operate în 2020, însă, anul trecut, doar o parte dintre liniile de croazieră au revenit pe mare, dar nu cu toate navele disponibile în flote.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO