Companii

Rezidor intra cu hoteluri si in provincie

22.02.2008, 20:18 19

Grupul hotelier Rezidor, care va opera incepand cu luna aprilie hotelul Radisson SAS de pe Calea Victoriei, urmareste sa aduca si alte brand-uri pe plan local, precum Park Inn sau Regent.
"Luam in calcul atat deschiderea unui nou Radison SAS si am vrea sa aducem pe piata locala si brand-ul de lux Regent. In principal insa, ne intereseaza sa venim pe piata locala cu brand-ul de patru stele Park Inn, pentru care vizam atat Bucurestiul, cat si orase din provincie precum Cluj-Napoca, Timisoara sau Constanta", a spus Torbjorn Bodin, general manager al Radisson SAS. Bodin a precizat ca in urmatorii cinci ani ar putea fi deschise circa trei hoteluri Park Inn pe piata locala.
Pe de alta parte, brand-ul de lux Regent este deocamdata prezent in Berlin (Germania) cu doua unitati si in Zagreb (Croatia), urmand sa mai fie deschise hoteluri in Dubrovnik (Croatia) si Ahu Dhabi (Emiratele Arabe Unite).
In Romania, reprezentantii companiei Plaza Centers, care dezvolta Dambovita Center, iau in calcul afilierea hotelului de cinci stele din cadrul proiectului la lantul Regent. Totodata, grupul hotelier Rezidor a anuntat ca va deschide la sfarsitul anului 2009 un Radisson Resort in Poiana Brasov.
Hotelul din Poiana Brasov va face parte din cel mai mare proiect imobiliar din aceasta zona, a carui valoare este de peste 400 mil. euro, potrivit ultimelor estimari. Compania care va investi in realizarea proiectului din Poiana Brasov este INR Management Real Estate.
Hotelul Radisson SAS din Capitala este in proprietatea BEA Hotels, parte a grupului israelian Elbit Medical Imaging Ltd., care dezvolta si o retea de centre comerciale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO