Companii

Romvac: Şansele de creştere pentru noi sunt exporturile. Sper ca în fiecare an să ne dublăm vânzările externe

Constantin Chiurciu, directorul general al Romvac

Constantin Chiurciu, directorul general al Romvac

Autor: Ioana David

23.10.2014, 00:08 583

Romvac din Bucureşti, cu afaceri de 11 milioane de euro şi peste 380 de angajaţi, operează o reţea de 12 farmacii veterinare sub brandul Pongo All Pets şi are înregistrate produse veterinare în 15 state.

Constantin Chiurciu, directorul general al Romvac, producător de medicamente şi vaccinuri vete­rinare, spune că exporturile, începute în urmă cu şase ani ar putea ajunge la 10% din cifra de afaceri în 2014, iar pe lângă intensificarea livrărilor externe compania intră şi pe piaţa suplimentelor alimentare umane, având deja lansat un produs.

De asemenea, Romvac, care anul trecut a realizat o cifră de afaceri de aproape 11 mil. euro, a început anul acesta să lucreze în sistem private label pentru com­panii străine, însă ponderea acestui proiect nou este redusă.

„Una din şanse este creş­terea expor­tului, iar o a doua şansă este să ieşim cu produse cu uz uman. Exportul este ramura cea mai dinamică. Sper ca în fiecare an să dublăm expor­tu­rile. (…) În ultimul timp însă, am început să avem soli­citări şi pentru producţie private label“, a spus Constantin Chiurciu, care este şi acţionar în cadrul companiei, cu 20% din acţiuni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO