Companii

Ryanair: Destinaţia preferată de turiştii români care merg în city-break-uri este Roma, pe când cele mai pline rute pentru românii care îşi vizitează familia sunt Bruxelles, Dublin şi Viena

Ryanair operează pe şase aeroporturi din România, având 41 de rute de pe aceste aeroporturi

Ryanair operează pe şase aeroporturi din România, având 41 de rute de pe aceste aeroporturi

Autor: Miruna Diaconu

10.01.2023, 10:00 304

♦ Compania aeriană împarte pasagerii în mai multe categorii, printre care cei care merg în city break-uri, pasagerii care fac parte din grupurile etnice, adică cei care îşi vizitează familiile şi prietenii, dar şi cei care călătoresc în scopuri de leisure.

Chiara Ravara, head of sales & marketing, Ryanair, spune că există mai multe tipuri de pasageri, însă destinaţia preferată de românii care merg în city-break-uri este Roma, pe când cei care fac parte din grupurile etnice, adică cei care îşi vizitează familiile şi prietenii, călătoresc cel mai mult către Bruxelles, Dublin şi Viena.

„În ceea ce priveşte rutele populare în rândul românilor, destinaţiile cele mai căutate pentru city-break sunt Roma şi Bergamo, cele mai populare rute pentru traficul etnic sunt Bucureşti - Bruxelles, Dublin şi Viena, iar pentru leisure Bucureşti - Tel Aviv“, spune pentru ZF Chiara Ravara. Compania aeriană îşi împarte pasagerii în mai multe categorii, printre care cei care merg în city break-uri, pasagerii care fac parte din grupurile etnice, adică cei care îşi vizitează familiile şi prietenii, dar şi cei care călătoresc în scopuri de leisure.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO