Companii

Ryanair întrerupe în sezonul de vară cursele Târgu-Mureş - Bruxelles

Ryanair întrerupe în sezonul de vară cursele...

Autor: Ela Giurgea

18.02.2014, 19:32 82

Ryanair, cel mai mare transportator low-cost din Europa, va întrerupe cursele Târgu-Mureş -Bruxelles în sezonul de vară, care începe în ultima duminică din martie.  Preşedintele consiliului de administraţie al Aeroportului „Transilvania“ din Târgu-Mureş Vladimir Vasilescu a declarat că reprezentanţii companiei Ryanair au anunţat că vor întrerupe cursele dintre Târgu-Mureş şi Bruxelles în sezonul de vară, fără a-şi motiva decizia. 

„Iniţial aveau patru curse pe săptămână de la aeroportul nostru, pe relaţiile Pisa şi Bruxelles, pe sezonul de iarnă au mai menţinut doar Bruxelles. Nu ne-au indicat un motiv“, a spus Vasilescu.  În ce priveşte celelalte companii aeriene care operează de la Târgu-Mureş, Tarom şi Wizz Air, Vasilescu a spus că deocamdată nu are varianta finală a curselor pentru sezonul de vară.  În 2013, Aeroportul din Târgu-Mureş a avut cel mai mare trafic din istoria sa, de peste 300.000 de pasageri.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.02.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO