Companii

Schimbare de strategie: eMAG ia în calcul mutarea birourilor în Globalworth Square din Barbu Văcărescu şi plecarea din Pipera Nord

Schimbare de strategie: eMAG ia în calcul mutarea...

Autor: Bogdan Alecu

10.04.2023, 00:06 2122

eMAG discută cu Globalworth închirierea a 10.000 mp de birouri în proiectul Globalworth Square din proximitatea Barbu Văcărescu, potrivit datelor din piaţa imobiliară. Odată cu mutarea, eMAG părăseşte ast­fel proiectul Swan din Pipera Nord unde are 20.000 mp de birouri contrac­taţi. Acesta ar fi cel mai mare contract de relocare din acest an, dar şi unul care vizează reducerea spaţiului de lucru, având în vedere trendul de mod de lucru hibrid, atât de acasă, cât şi de la birou.

eMAG şi-a mu­tat birourile în Swan Office & Tech­no­logy Park din Vo­luntari în 2011, când a contractat 2.700 mp. La acea vreme muta birourile amplasate la etajul showroomului eMAG din Crângaşi. În 2011 Swan era cea mai nouă clădire verde de pe piaţa locală de birouri.

Compania de curierat Sameday, deţinută în pro­porţie de 80% de eMag, a închiriat în februarie 2022 o suprafaţă de circa 4.360 mp în clădirea Globalworth Square, pentru o perioadă de 5 ani.

Clădirea face parte din Globalworth District, în partea de nord a Capitalei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO