Companii

Şeful Dumagas: Am depăşit nivelul de profitabilitate înregistrat anul trecut

Mircea Vlah, CEO al Dumagas

Mircea Vlah, CEO al Dumagas

Autor: Mădălina Dediu Panaete

29.09.2016, 00:00 354

Compania de transport şi logistică Dumagas, controlată de fondul de investiţii Bancroft, a avut în primul semestru o cifră de afaceri mai mare cu aproximativ 10% faţă de anul trecut, luând în calcul doar diviziile de business pe care le are în prezent.

„Cifra de afaceri per total a scăzut din cauza transferului de ramură de acti­vitate a diviziei de cis­terne către Klacska România şi al diviziei de depozitare ambientală către Van Moer Logistics. Cu toate acestea, în restul liniilor de business am înregistrat o creştere de aproximativ 10% în comparaţie cu anul trecut“, a explicat Mircea Vlah, CEO al companiei de transport şi logistică.

Compania a început în 2014 o strategie de reor­ganizare şi restructurare a businessului şi timp de doi ani conducerea companiei a urmărit efi­cien­tizarea activităţilor, a reînnoit flota într-un ritm accelerat, a pre­gătit per­so­nalul şi a lucrat la toate punc­tele sensibile ale companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO