Companii

Sînziana Pardhan este noul Country Head P3 în România, în locul lui Blake Horsley, numit Director de Dezvoltare al Grupului

Sînziana Pardhan este noul Country Head P3 în România,...

Autor: Roxana Rosu

24.08.2017, 10:34 366

P3, unul dintre cei mai importanţi investitori şi dezvoltatori europeni de proprietăţi logistice, a numit-o pe Sînziana Pardhan în funcţia de Country Head P3 în România, în locul lui Blake Horsley, care a devenit Director de Dezvoltare al Grupului P3.

Sînziana Pardhan a fost numită în urmă cu trei luni Director de Achiziţii al P3 România.

În noul rol, ea va coordona extinderea continuă a companiei în România, pe o piaţă considerată de P3 ca având un mare potenţial datorită dezvoltării economice şi a creşterii importanţei sale pe segmentul logistic din Europa.

"Sunt încântată să am această oportunitate de a conduce echipa de profesionişti a P3 pentru a creşte împreună prezenţa P3 în piaţa de spaţii logistice din România, printr-o dezvoltare ambiţioasă şi sustenabilă a portofoliului nostru", spune Sînziana Pardhan, Country Head P3 în România.

Cu o experienţă bogată în investiţii, achiziţii şi vânzări, Sînziana Pardhan a lucrat timp de 9 ani pentru compania de real estate Colliers. Înainte să se alăture echipei Colliers, Sînziana a colaborat cu SOPOLEC şi cu Romanian Green Building Council în România, şi a realizat proiecte de consultanţă pe lângă Departamentul de Comerţ al SUA (Centrul de Informare al Afacerilor din Europa Centrală şi de Est), Consiliul Competitiv al Republicii Dominicane şi Parteneriatul Global pentru Cunoaştere (Kuala Lumpur, Malaezia).

Ea are o diplomă în Finanţe şi Bănci la Academia de Studii Economice din Bucureşti şi un master în Business Internaţional la Fletcher School of Law and Diplomacy, de la Universitatea Tufts. De asemenea, a urmat cursuri la Harvard Business School şi Harvard Kennedy School, şi a fost co-fondator şi co-leader la Euro-Atlantic Club.

P3 are, în acest moment, un total de 318.000 m² în 12 depozite din România şi încă 51.000 m² în construcţie în parcul P3 Bucharest.  P3 a finalizat recent trei noi clădiri în parcul P3 Bucharest şi, de asemenea, plănuieşte să se extindă atât în ​​Bucureşti, cât şi în centrul şi vestul ţării. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO