Companii

Spitalul clinic Genesys estimează afaceri de 3 mil. euro în primul an de activitate

Autor: Mediafax

07.09.2010, 23:52 84

Spitalul clinic privat Genesys, inaugurat în luna februarie laArad, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de trei milioanede euro şi un număr de 20.000 de pacienţi, pe fondul orientăriipopulaţiei către unităţile medicale private pentru îngrijiremedicală. Unitatea a fost deschisă în luna februarie, în urma uneiinvestiţii de aproximativ zece milioane de euro, şi a obţinut pânăîn prezent venituri de peste 200.000 de euro pe lună.

"Toate specialităţile medicale sunt căutate, însă avem câtevadintre acestea cu o pondere mai mare, şi anume cardiologia,obstetrica şi ginecologia, precum şi endocrinologia", a declaratdirectorul general al spitalului, Dan Szabo. Genesys are 45 depaturi, 20 de specialităţi şi oferă inclusiv servicii medicaleambulatorii în policlinică. De asemenea, unitatea are trei săli deoperaţie, o sală de naşteri, secţie de terapie intensivă,laboratoare de analize şi imagistică şi o echipă formată din 120 deangajaţi. Spitalul este deţinut de patru persoane fizice, respectivIoan Iulius Miclea, cu 14,75% din părţile sociale, Adrian MarcelJivan, cu 27%, Grigorie Constantin Guset, cu 38,5%, şi FeliciaFlorica Paiusan, cu 19,75%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO