Companii

Starbucks deschide prima cafenea Drive Thru din România

Starbucks deschide prima cafenea Drive Thru din România

Autor: Roxana Rosu

23.01.2018, 16:17 1007

Starbucks, cel mai mare lanţ de cafenele din lume, a deschis prima cafenea Drive Thru din România, în  interiorul centrului comercial Militari Shopping.

„Suntem încântaţi să urăm bun venit comunităţii de şoferi şi fani Starbucks la prima cafenea Drive Thru din România. Începând cu săptămâna aceasta, iubitorii de cafea din Bucureşti şi nu numai, îşi pot comanda băuturile Starbucks pe bază de espresso la volan. Avem o echipă fantastică, pregătită să vă satisfacă nevoile şi să vă ghideze în această nouă experienţă extraordinară a cafelei", a declarat Mateusz Sielecki, Regional Director al Starbucks pentru România şi Bulgaria.

Primul Starbucks Drive Thru din Bucureşti, va fi deschis de luni până duminică între orele 5:00 AM şi 1:00 AM.

Starbucks România a deschis cafenele în două oraşe noi în 2017 - Sibiu şi Galaţi - şi are acum 37 de locaţii în toată ţara.

Compania intenţionează să dubleze numărul cafenelelor până în 2020, pariind pe piaţa locală în creştere.

Franciza este deţinută de AmRest, dezvoltator internaţional de restaurante, a cărui reţea include mai multe branduri bine cunoscute, printre care KFC, Pizza Hut, Burger King, La Tagliatella. În prezent, Starbucks are peste 20.000 de cafenele în 65 de ţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO