Companii

Start-up-ul Youni deschide un hub educaţional în Craiova, al doilea hub al companiei în România

Start-up-ul Youni deschide un hub educaţional în...

Autor: Ramona Cornea

28.09.2023, 17:00 128

♦ Hub-ul educaţional din Craiova îşi propune să-i ajute cu informaţii şi sesiuni de mentorat pe elevii care vor să studieze la universităţi din străinătate

♦ Reprezentaţii Youni susţin că, în total, compania va investi în regiunea Oltenia 100.000 de euro în următoarele 12 luni şi că, până în prezent, compania a investit peste 800.000 de euro în piaţa locală.

Start-up-ul local Youni, care dezvoltă platforma cu acelaşi nume pentru elevii care vor să studieze la uni­versităţi din străinătate, va deschide al doilea hub educa­ţional în România, la Craiova.

„Vom oferi prin acest hub educaţional resurse şi sprijin de calitate pentru a-i ajuta să-şi dezvolte poten­ţialul şi pentru a-şi continua studiile la universităţile cele mai potrivite“, a declarat Bogdan Dincă, coordonator al hub-ului Youni din Craiova.

Anual, din Craiova pleacă la studii în afara ţării, cât şi în tabere de vară şi alte proiecte educaţionale peste 100 de elevi, iar în total, din regiune (judeţele Mehedinţi, Olt, Gorj şi Vâlcea) peste 200 de copii, susţin repre­zen­tanţii Youni.

Unul dintre obiectivele principale ale hub-ului din Craiova este de a le oferi tinerilor un sprijin pentru a avea acces la universităţi internaţionale şi consiliere în alegerea celei mai potrivite opţiuni de continuare a studiilor tineri­lor din Dolj, Gorj, Olt, Vâlcea şi Mehedinţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO