Companii

Stradale va deschide un restaurant la parterul primei clădiri din proiectul de birouri U•Center, din zona Tineretului

Stradale va deschide un restaurant la parterul primei...

Autor: Roxana Rosu

08.11.2022, 10:40 376

Stradale, lanţ de restaurante cu meniuri create de către Chef Foa, a închiriat o suprafaţă de 827 de metri pătraţi în U-Center, proiect de birouri dezvoltat de Forte Partners în zona Tineretului din Bucureşti.

În urma semnării acestui contract, componenta de retail a clădirii atinge un grad de ocupare de 100%.

Restaurantul din Tineretului este cea de-a 25-a locaţie din cadrului grupului Flavours.

„Ne alegem întotdeauna cu grijă partenerii alături de care intrăm în proiecte noi, iar Forte Partners este un partener pe care ni-l doream de multă vreme, U•Center fiind doar un prim proiect pe care îl vom dezvolta împreună. Odată cu deschiderea Stradale în U•Center ne extindem reţeaua într-o zonă nouă din Bucureşti, reuşind astfel să ajungem la cât mai mulţi clienţi corporate, aproape de biroul ori casa lor, acest mix fiind direcţia în care noi ne îndreptăm tot mai mult atenţia“, a declarat Bogdan Tiu, Director General Flavours Group.

Spaţiul va beneficia şi de o cafenea Mitzu.

Forte Partners a anunţat recent vânzarea către Pavăl Holding a primei faze a proiectului office U•Center, închiriată către companii precum Booking Holdings, Endava, Lensa, Sweat Concept Up România, BT, Neuroaxis, DCS plus.

Clădirea de birouri, inaugurată în trimestrul al treilea al anului 2021, a obţinut certificările LEED Platinum cu scorul 85, unul dintre cele mai mari obţinute în România în versiunea LEED v4 şi WELL Health&Safety, care atestă siguranţa clădirii din punct de vedere sanitar.

Forte Partners vizează obţinerea aceloraşi certificări şi pentru faza a doua a proiectului U•Center, aflată în prezent în construcţie şi care va fi finalizată în trimestrul al treilea al anului 2023.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO