Suedezii de la H&M duc brandul COS şi în mall în Băneasa Shopping City

19 oct 2016 Autor: Cristina Rosca

Grupul suedez H&M, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din lume, va des­chi­de în primăvara lui 2017 cel de-al doilea ma­gazin din România sub brandul pre­mium COS. Acesta va fi amplasat în zona de nord a Bucureştiului, în Băneasa Shop­ping City, unul dintre cele mai cunoscute şi mai bune malluri din România după cifra de afaceri.

În zona de nord a Bucureştiului lo­cuiesc de regulă expaţii şi persoanele cu veni­turi peste medie, aceştia fiind şi clienţii COS.

Magazinul va măsura 357 de metri pătraţi şi va vinde atât haine pentru bărbaţi, cât şi pentru femei. Primul magazin sub acest brand a fost deschis în primăvara lui 2016 pe Calea Victoriei.

„Deschiderea magazinului din Băneasa Shopping City este un mare plus pentru bran­dul COS. Am fost fericiţi să primim reacţii pozitive din partea clienţilor români încă de la deschiderea primului magazin din acest an şi sperăm că vor fi mulţumiţi şi de noua locaţie“, spune Marie Honda, mana­ging director al COS.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.10.2016

 
Cuvinte cheie:
brand
, h&m
, baneasa shopping city
, mall
, shopping
, grup
, romania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide