Companii

Thegroup a preluat o agentie de marketing cu afaceri de 5 mil. €

14.12.2009, 23:15 497

Grupul de companii de comunicare Thegroup, care a rulat anultrecut afaceri de peste 100 mil. euro, a preluat 51% din actiunileagentiei de marketing BrandsOn, care avea anul trecut 45 deangajati.

"Am preluat 51% din compania BrandsOn, dar managementul eiramane la partenerul nostru, Marian Dumitrescu", a declarat ZoltanSzigeti, fondator si actionar al Thegroup. Dumitrescu va pastra sipachetul minoritar de 49% din titlurile companiei BrandsOn.

"Valoarea tranzactiei este confidentiala. Este un contract depreluare de actiuni intre fondatorii Thegroup si cei ai BrandsOn,dar valoarea acestui contract, ca orice contract de asemeneanatura, ramane o informatie pe care o au doar parteneriicompaniei", a declarat pentru ZF Marian Dumitrescu, actionar simanaging partner al BrandsOn, companie prezenta pe piata locala din2003.

In 2008, agentia de marketing BrandsOn a avut o cifra de afaceride 5,2 mil. euro, cu un profit de peste 100.000 euro si 45 deangajati, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finante.Printre activitatile derulate de BrandsOn se numara campaniile deactivare a brandurilor la punctul de vanzare, promotii pentruconsumatori sau programe de tip mystery shopping. Printre clientiiBrandsOn se numara companii precum Unilever, Danone, JTI, Coty,Tchibo, Parmalat si Cosmote. Anul viitor, agentia va treceprintr-un proces de rebranding, urmand sa poarte denumirea deField:star. Thegroup a fost fondat in 2005 de catre Mihaela Nicolasi Zoltan Szigeti si are 14 agentii de comunicare specializate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO