Companii

Timişoara investeşte 1,3 mil. euro în modernizarea Parcului Rozelor

Autor: Laurentiu Cotu

22.02.2012, 15:40 166

Primăria Timişoara derulează o investiţie de peste 5,6 mil. lei (circa 1,3 mil. euro), TVA inclus, în modernizarea Parcului Rozelor din municipiu. Proiectul ''Modernizarea Parcului Rozelor din municipiul Timişoara", a fost elaborat în cadrul Regio-Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 1 ''Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor - poli urbani de creştere", Domeniul major de intervenţie 1.1 ''Planuri integrate de dezvoltare urbană".

Până în prezent circa 80% din investiţia de modernizare a parcului din Timişoara a fost finalizată şi au mai rămas de realizat doar lucrările de placare cu piatră şi pavele a aleilor, finisare grup sanitar, montare a furtunelor pentru sistemul de irigare şi gazonarea.

Investiţia a presupus plantarea a peste 9.000 de trandafiri, 428 de arbori şi arbuşti, refacerea suprafeţelor de gazon ce totalizează 11.071 mp, refacerea iluminatul public prin instalarea a 68 de stâlpi de iluminat fotovoltaici, reabilitarea rampelor sau dotarea parcului cu mobilier urban. Lucrările de modernizare a Parcului Rozelor sunt realizate de asocierea dintre companiile Horticultura, Drufec Cons CF şi Cons Electrificare Instal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO