Companii

Turcii de la Kastamonu văd o stagnare a afacerilor în 2024 la fabrica de prelucrare a lemnului din Reghin

Turcii de la Kastamonu văd o stagnare a afacerilor în...

Autor: Laurentiu Cotu

18.01.2024, 19:20 148

Kastamonu România (fosta Prolemn), controlată de firma Kastamonu Entegre din Turcia, estimează pentru 2024 rezultate asemănătoare cu cele de anul trecut pentru fabrica de prelucrare a lemnului din Reghin. Compania a finalizat primele nouă luni ale anului trecut cu o cifră de afaceri de peste 100 mil. euro şi estima pentru întreg anul 2023 afaceri de aproximativ 130 mil. euro.

„Pentru 2024, având în vedere discuţiile privind eventuale majorări ale taxelor şi estimările rezervate de creştere economică, ne aşteptăm la rezultate asemănătoare cu cele de anul trecut.“, au declarat pentru ZF Transilvania oficialii Kastamonu România. În fabrica Kastamonu din Reghin sunt produse plăci de tip HDF (plăci fibrolemnoase de înaltă densitate - n.red.), foi de uşi, PAL (plăci din aşchii de lemn) brut şi PAL melaminat, dar şi blaturi de bucătărie pentru reţelele de bricolaj, producătorii de mobilă, distribuitorii de materiale şi accesorii pentru industria mobilei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO