Companii

Turismul, in vizorul actionarilor MedLife

16.11.2009, 23:23 26

Familia Marcu, care a vandut 29% din actiunile operatorului deservicii medicale MedLife, va investi in urmatorii ani infinalizarea hotelului pe care il detine in Bulgaria si inrelansarea unui proiect de lux din Delta Dunarii.

"Hotelul din Bulgaria trebuie finalizat, dar ne gandim si laproiectul rezidential (din Delta Dunarii care a fost suspendat -n.red.). Nu o sa dam insa drumul la motoare imediat", a spus MihaiMarcu, presedintele consiliului de administratie al MedLife.

Proprietarii MedLife au achizitionat in 2007 un hotel inBulgaria pentru circa 70.000 de dolari, iar finalizarea necesitafonduri de peste 500.000 de euro. De asemenea, ei analizeazaposibilitatea reluarii unui proiect de lux in valoare de 3-4 mil.euro in Delta Dunarii, suspendat in acest an din cauza numaruluiprea mic de cereri. Planurile sunt facute pentru 39 de case si unclub.

Familia Marcu mai detine si businessul de ambarcatiuniNauticLife, iar pe lista de investitii este trecut si un showroomin Tulcea si "foarte probabil" unul in Constanta. SGAM EasternEurope, fondul privat de investitii al Societe Generale AssetManagement, a preluat 36,25% din actiunile MedLife intr-otranzactie de peste 20 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO