Companii

Turiştii străini revin la cele mai importante obiective turistice: Primele luni au adus mai mulţi turişti străini la Castelul Bran şi Castelul Peleş decât în 2019

Turiştii străini revin la cele mai importante obiective...

Autor: Miruna Diaconu

19.04.2023, 17:40 221

În primele două luni ale acestui an, Castelul Bran a fost vizitat de 79.000 de turişti, cu 44% mai mulţi faţă de perioada din 2019.

Unele dintre cele mai importante obiective turistice din ţară, de altfel şi cele mai populare în rândul turiştilor străini, anume Castelul Bran şi Castelul Peleş, au înregistrat un număr mai mare de străini în primele luni ale acestui an faţă de perioada similară din 2019, conform datelor obţinute de ZF de la reprezentanţii celor două obiective turistice.

În primele două luni ale acestui an, Castelul Bran a fost vizitat de către 79.000 de turişti, dintre care 61% au fost străini, potrivit informaţiilor furnizate de către repre­zentan­ţii castelului. Faţă de perioada similară din 2019, numărul de turişti a fost cu 44% mai mare în perioada ianuarie – fe­bruarie din acest an.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO