Companii

Un tânăr care a terminat ASE-ul vrea să-şi facă o reţea de 40 de frizerii

Un tânăr care a terminat ASE-ul vrea să-şi facă o...

Autor: Corina Mirea

01.03.2014, 09:36 1770
Valentin Niculescu, un tânăr de 32 de ani din Bucureşti, absolvent de studii economice care a lucrat pentru companii precum Altex, Vodafone, La Fântâna sau Rom­prest, şi-a deschis în luna noiembrie a anului trecut o frizerie în care a investit 3.000 de euro. Atelierul de Tuns a avut venituri de peste 2.200 de euro în luna februarie, iar antrepre-norul spune că planul său de business pe termen lung implică o reţea de 40 de frizerii.
 
„Ştiam să tund, făceam asta de mult timp, chiar dacă, în paralel, am şi lucrat în domenii mai apropiate de ceea ce am făcut în facultate. În final, asta m-a pasionat şi aveam puţină experienţă în antreprenoriat, dez­voltând anterior un proiect de networking pentru cei care voiau să devină antreprenori sau care aveau deja un start-up. Nu a fost simplu, la început am tuns şi eu, iar angajarea unei persoane tinere, care să ştie meserie şi care să nici nu fumeze este o provocare“, spune Valentin Niculescu. În spaţiul de 15 metri pătraţi vor lucra, începând cu luna martie, doi angajaţi, iar până la finalul acestui an tânărul de 32 de ani are în plan deschiderea unui nou atelier.

Citiţi mai multe detalii aici

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de  28.02.2014

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO