Companii

Valeriu Paraschivescu face 25 mil. lei pe an cu Moara Domnească. „Anul trecut am lucrat la flux continuu, în trei schimburi.“

Valeriu Paraschivescu face 25 mil. lei pe an cu Moara...

Autor: Roana Rotaru

21.07.2017, 00:07 1802

Producătorul de făină Moara Domnească din judeţul Argeş, o com­panie românească deţinută de Valeriu Paraschivescu, a vândut anul trecut făină, tărâţe şi germeni de grâu de 25 mil. lei (peste 5,5 mil. euro) , în creş­tere cu 48% faţă de anul precedent.

„Anul trecut am lu­crat la flux continuu, în trei schim­buri. Moara s-a oprit doar câ­teva zile pen­tru lucrări de mentenanţă, de Crăciun şi de Revelion. În anul 2016 am atins vârful producţiei şi al vân­ză­rilor“, a declarat pentru ZF Valeriu Paraschi­vescu, singurul acţio­nar al com­paniei Moara Domnească.

Producătorul de făină deţine o moa­ră proprie cu o capacitate de mă­cinare de 90 tone de grâu pe zi, silozuri şi ma­gazii pentru depozitarea grâului şi a făi­nii, linii de ambalare automate şi o flotă au­to formată din şase tiruri şi o auto­cis­ter­nă specializată în transportul făinii vrac.

„85% din producţie o vând com­pa­niilor din industria panificaţiei şi pa­ti­seriei, în special brutăriilor, iar restul pro­ducţiei o vând lanţurilor de magazine Anna­bella şi Danemar de prin zona Vâlcii şi mai particip la licitaţii prin SEAP (Societatea pentru Excelenţă în Ad­ministraţia Publică- n. red.)“, a spus el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO