Companii

Vezi aici unde se vor deschide în septembrie alte două magazine H&M şi ce cadouri primesc primii cumpărători

 Vezi aici unde se vor deschide în septembrie alte două magazine H&M şi ce cadouri primesc primii cumpărători

Autor: Cristina Rosca

29.08.2011, 13:21 1526

Retailerul suedez H&M, care a intrat pe piaţa locală la finalul lunii martie, va deschide pe 15 septembrie magazinele din centrele comerciale Iulius Mall din Cluj şi Timişoara, urmând a ajunge astfel la opt unităţi în România.

Ambele magazine se vor deschide joi, 15 septembrie, la ora 11:00. În ziua deschiderii, primii 100 de clienţi vor primi un card în valoare de 80 de lei, care va putea fi folosit în orice magazin H&M din România.

Preţurile produselor din cea mai recentă colecţie a H&M variază între 39,90 de lei pentru puloverele pentru femei şi 89,90 de lei pentru rochiile tricotate, sau 39,90 de lei pentru cămăşile bărbăteşti şi 159 de lei pentru jachete.

Magazinelor din Cluj şi Timişoara le vor urma în noiembrie unităţile din Bucureşti, din Sun Plaza Shopping Center, şi Constanţa, din centrul comercial Maritimo Shopping Center.

Suedezii deţin în prezent pe piaţa locală şase magazine, cinci în Bucureşti şi unul în Braşov. La finalul lunii martie retailerul a deschis prima unitate de pe piaţa locală în centrul comercial AFI Palace Cotroceni, după mai mulţi ani de tatonări pe piaţă. Al doilea magazin deschis a fost în Unirea Shopping Center, urmat de Băneasa Shopping City, Plaza Romania, Bucureşti Mall şi Unirea Shopping Center Braşov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO