Companii

Vicepreşedintele Comisiei Europene către studenţii de la ASE: Mergeţi în programele de schimb de experienţă Erasmus

Vicepreşedintele Comisiei Europene către studenţii de...

Autor: Andreea Neferu

15.12.2014, 13:33 246

Vicepreşedintele Comisiei Europene, finlandezul Jyrki Katainen, prezent în această dimineaţă la o dezbatere cu studenţii Academiei de Studii Economice din Bucureşti (ASE), le-a recomandat acestora să se înscrie în programele de schimb de experienţă Eramus, care le permit să studieze pe o perioadă determinată la alte facultăţi din Europa.

“Trebuie să vă gândiţi la programul Erasmus. Eu am petrecut un an în Marea Britanie cu acest program şi mi-a schimbat viaţa integral. Uniunea Europeană oferă această oportunitate, vă rog folosiţi-vă de ea şi nu veţi regreta”, a spus Katainen.

Peste 53.000 de studenţi români au plecat la studii prin intermediul programului internaţional de educaţia din anul 1998 până la finalul anului trecut. Majoritatea tinerilor pleacă la studii în străinătate pentru o jumătate de an, iar valoarea burselor pe care aceştia le primesc variază între 150 şi 500 de euro pe lună, în funcţie de ţara aleasă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO