Companii

ZF/ BT Health. Mariana Velisarato, CEO, DentalMed: Am reuşit să accesăm fonduri prin Programul Operaţional Sănătate, e o premieră, deşi am „jucat“ de fiecare dată, ca la loto. O să venim şi cu partea noastră de investiţie

Mariana Velisarato, CEO al DentalMed: Avem pacienţi care vin din alte oraşe ale ţării, se menţine acest trend pe nişa noastră.

Mariana Velisarato, CEO al DentalMed: Avem pacienţi care vin din alte oraşe ale ţării, se menţine acest trend pe nişa noastră.

Autor: Florentina Niţu

13.10.2023, 10:30 145

Compania DentalMed, activă pe piaţa serviciilor stomatologice private de lux, va introduce în acest an noi facilităţi pentru clienţi, datorită unei investiţii în echipamente, finanţată prin Programul Operaţional Sănătate, alături de fonduri proprii.

„Am reuşit să accesăm fonduri prin Programul Operaţional Sănătate (POS), este o premieră, deşi am jucat de fiecare dată, ca la loto. O să venim şi cu partea noastră de investiţie. (...) Anul acesta o să avem facilităţi noi“, a spus Mariana Velisarato, CEO al DentalMed, în cadrul conferinţei ZF/ BT Health - Sănătatea în prim-plan. Ea nu a înaintat cifre privind valoarea investiţiei, însă a menţionat că în stomatologie cel mai scump aparat pe care îl poţi lua este un CT de 200.000 de euro. Totuşi, a precizat că în fiecare an în acest domeniu se schimbă aparatele, apar modele noi, ca la iPhone.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO