Companii

ZF Health & Pharma Summit, cel mai important eveniment pentru industria farma

ZF Health & Pharma Summit, cel mai important eveniment...

Autor: Georgiana Mihalache

13.09.2016, 00:07 704

Ziarul Financiar organizează astăzi summitul ZF Health & Pharma 2016, evenimentul care timp de două zile va fi punctul de întâlnire al celor mai importanţi jucători din industria farma, reprezentanţi ai autorităţilor, ai spitalelor publice şi private.

Aflată la a cincea ediţie, conferinţa ZF aduce în dezbatere provocările cu care se confruntă sistemul de sănătate din România şi încearcă să găsească răspunsuri la problemele din acest domeniu alături de reprezentanţii companiilor care fac jocurile în piaţă.

Printre invitaţii prezenţi la ZF Health & Pharma Summit ’16 se numără Vlad Voiculescu, ministrul sănătăţii, Iulian Trandafir, director general Farmexpert, Ioan Nani, director general al Antibiotice Iaşi, Robert Popescu, preşedinte al Asociaţiei Distribuitorilor şi Retailerilor Farmaceutici din România sau Gheorghe Peltecu, managerul Spitalului Filantropia.

Temele de discuţie vor viza calitatea serviciilor din spitalele publice şi din cele private pentru a stabili care sunt diferenţele şi ce pot face managerii de spitale pentru a câştiga încrederea pacienţilor, criteriile pentru a stabili nivelul de performanţă a medicilor sau evoluţia pieţei farma în următoarea perioadă.

Organizat la Hotelul Pullman din Bucureşti, summitul ZF Health & Pharma deschide toamna evenimentelor ZF dedicate clasei de business autohtone.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO