Companii

ZF HR Insider: „Şedinţele sunt un cancer al organizaţiilor de astăzi“

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Adelina Mihai

29.09.2015, 00:07 4123

Şedinţele au devenit un cancer al organizaţiilor de astăzi, pentru că nimeni nu este atent la ce se discută, iar cei care participă nu mai au timp să îşi îndeplinească sarcinile de serviciu la timp, ceea ce creează frustrări şi dezechilibre între viaţa personală şi cea profesională, a spus Dan Stancu, consultant în cadrul firmei de training Ascendis.

„Din păcate, un cancer al organizaţiilor de astăzi este că se fac şedinţe, oamenii sunt prezenţi acolo cu tehnologia în faţă, dar nimeni nu ascultă. Şi, de fapt, concluzia după o şedinţă este că trebuie să mai facem o altă şedinţă ca să vedem ce avem de făcut. Un alt factor este că ne ducem la o şedinţă fără să ştim de ce ne-am dus acolo, se dau invitaţii fără să existe un scop sau o agendă“, a spus Dan Stancu. El a fost unul dintre invitaţii celei de-a XIX-a ediţii a dezbaterilor ZF HR Insider, dezbaterea lunară dedicată profesioniştilor în resurse umane organizată săptămâna trecută la Piteşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO