Constructii & Imobiliare

Grupul polonez Orbis începe construcţia primului hotel ibis Styles din ţară, la Arad

.

.

Autor: Cristina Bellu

21.06.2016, 12:42 372

"România este o piaţă foarte promiţătoare cu un mare potenţial, una dintre pieţele cheie din regiune şi un element important al strategiei noastre de dezvoltare. Odatăcu sosirea în România a ibis Styles, dorim să aducem inovaţie şi o nouăexperienţă hotelieră pentru oaspeţi.", spune Gilles Clavie, preşedinte şi CEO al Orbis Hotel Group.

Hotelul va avea 3 stele şi 72 de camere şi va dispune de restaurant, lobby-bar, 3 săli de conferinţe şi o sală multifuncţională pentru evenimente şi conferinţe.

"Suntem încrezători că, prin introducerea în oraşul nostru a unui operator hotelier lider la nivel internaţional, consolidăm poziţia Aradului atât pe segmentul călătoriilor de afaceri, cât şi pe cel al
turismului recreativ" a declarat Flavius Balaj, proprietarul FAB Industry, compania care va deţine hotelul.

FAB Industry face parte din grupul Mr. FAB care îşi desfăşoară activitatea în domeniul construcţiilor industriale. Odată cu deschiderea primului ibis Styles din România, grupul va intra şi în afaceri hoteliere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO